A TERMÉSZET KÖNYVÉNEK ÚJRANYITÁSA – klímapolitikai tanulmánysorozat IV. rész
12.14.2020
Szerző: Tibor Schaffhauser

A Green Policy Center a konzervatív értékrend és az éghajlatváltozás elleni fellépés közötti kapcsolatról szóló tanulmánysorozatának következő nyilvános – online – eseményére 2020. december 21-én 17:00-kor kerül sor Béres Tamás, Kodácsy Tamás és Nobilis Márió „Megtestesülés és teremtésvédelem – A XXI. századi környezeti kihívások keresztény szemmel” című tanulmányának bemutatásával.

A Green Policy Center a fenntarthatóság és klímaváltozás témáiról szóló átfogó párbeszéd ösztönzésének szándékával 2020 ősztől kezdve egy tanulmánysorozat publikálását kezdte meg. A tanulmánysorozat célja, hogy olyan elemzések szülessenek, amelyek megvizsgálják a keresztény-konzervatív filozófia, értékrend és a környezet- és klímavédelem közötti összefüggéseket is annak érdekében, hogy Magyarország közép- és hosszútávú nemzeti céljai, így a 2050-es klímasemlegességi cél is elérhető legyen.

A következő eseményre 2020. december 21-én, hétfőn 17:00 órai kezdettel kerül sor.

A sorozatban negyedik tanulmány szerzője Béres Tamás evangélikus lelkész, Kodácsy Tamás református lelkész és Nobilis Márió katolikus pap, beszélgetőpartnere Dr. Huszár András, a Green Policy Center vezetője lesz. A tanulmány címe pedig „Megtestesülés és teremtésvédelem – A XXI. századi környezeti kihívások keresztény szemmel”.

Az eseményen részt venni az alábbi linkeken lehetséges:

Kapcsolódó bejegyzések

 

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

A Green Policy Center, Magyarország zöld szakmai műhelye téged is vár, hogy csatlakozz az első közösségépítő nyári táborunkhoz 2024 júliusában! Készülj fel egy felejthetetlen élményre, amely amely a kikapcsolódáson túl tele lesz hasznos információkkal, inspirációval, cselekvési lehetőséggel és sok-sok beszélgetéssel hasonló érdeklődési körű táborozókkal.