Események

 

Az alábbi oldalon találhatók a Green Policy Center szakmai műhely soron következő és múltbeli eseményei.

2021. december 8. 18:00 Kossuth Klub | Klubterem, 1088 Budapest, Múzeum u. 7.

Kötetbemutató: A Természet könyvének újranyitása

esemenyek

A L'Harmattan Kiadó és a Green Policy Center szeretettel meghívja 'A Természet könyvének újranyitása' című kötetének a bemutatójára 2021. december 8-án 18 órakor a Kossuth Klub Klubtermében az 1088 Budapest, Múzeum u. 7. szám alatt.

2021. június 3. Online

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

esemenyek

Nagyszabású egész napos online eseményt szervez 2021. június 3-án a Green Policy Center és az Egyensúly Intézet a 2050-es magyar klímasemlegességi cél eléréséről.

A szakmai műhelyünk által szervezett hatodik nyilvános online eseményére 2021. május 13-án 18:00 órai kezdettel kerül sor. A tanulmány címe "SDG klímacél és Párizsi Megállapodás: vetélkedés vagy szövetség?" lesz, a szerzője pedig dr. Zlinszky János, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi docense.

A szakmai műhelyünk által szervezett hatodik nyilvános online eseményére 2021. március 23-án 15:00 órai kezdettel kerül sor. A tanulmány címe "A kapitalizmus ráncfelvarrása" lesz, a szerzők pedig Nemes Gábor, a Mind Mate Inspiration közösség fenntarthatósági témafelelőse, valamint Gyöngy Ádám Nemzetközi Laudato si' animátor.

A szakmai műhelyünk által szervezett ötödik nyilvános online eseményre 2021. február 23-án 17:00 órai kezdettel kerül sor. A tanulmány címe "Az afrikai klímaváltozás okozta kihívások és azok hatása Európára" lesz, a szerző pedig Marsai Viktor, a Migrációkutató Intézet kutatási igazgatója. A szerző beszélgetőpartnerei Dr. Huszár András, a Green Policy Center igazgatója, valamint Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő lesznek.

A Green Policy Center a konzervatív értékrend és az éghajlatváltozás elleni fellépés közötti kapcsolatról szóló tanulmánysorozatának következő nyilvános – online – eseményére 2020. december 21-én 17:00-kor kerül sor Béres Tamás, Kodácsy Tamás és Nobilis Márió „Megtestesülés és teremtésvédelem - A XXI. századi környezeti kihívások keresztény szemmel” című tanulmányának bemutatásával.

A Green Policy Center a konzervatív értékrend és az éghajlatváltozás elleni fellépés közötti kapcsolatról szóló tanulmánysorozatának következő nyilvános – online – eseményére 2020. december 2-án 18:00-kor kerül sor Domaniczky Orsolya politológus, nemzetközi kapcsolatok és környezetpolitikai szakértő "Környezetvédelem, mint hazaszeretet" című tanulmányának bemutatásával.

A Green Policy Center a konzervatív értékrend és az éghajlatváltozás elleni fellépés közötti kapcsolatról szóló tanulmánysorozatának következő nyilvános – online – eseményére 2020. október 28-án 18:00-kor kerül sor Dr Kerekes György, környezetvédelmi szakjogász, a Klímapolitika Intézet vezetőjének "A klímaváltozásért való felelősség szintjei – a közösségi és a regionális cselekvési lehetőségek Magyarország számára" című tanulmányának bemutatásával. Az esemény online formában kerül megrendezésre.

A Green Policy Center a keresztény-konzervatív értékrend és az éghajlatváltozás elleni fellépés közötti kapcsolatról szóló tanulmánysorozat közreadását készíti elő, amelynek első nyilvános – online – eseményére 2020. szeptember 28-án 18:00-kor kerül sor. Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/KjudWjVuy6QAehHs6 A Green Policy Center a fenntarthatóság és klímaváltozás témáiról szóló átfogó párbeszéd ösztönzésének szándékával 2020 ősztől kezdve […]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adatvédelem

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kutatásainkkal vagy tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdései merülnének fel, keressen minket bizalommal!