Szolgáltatások

SEGÍTÜNK A MEGALAPOZOTT DÖNTÉSHOZATALBAN.

 

A Green Policy Center szakmai műhely személyre szabott tanácsadással is támogatja hazánk klímasemleges és fenntartható társadalmi-gazdasági átalakításában tevékenyen résztvevő szereplőket.

 

 

Tanácsadás

Segítünk a megalapozott fenntarthatósági és klímapolitikai döntéshozatalban.

Elemézések, Kutatások

Fenntarthatósági és klímapolitikai elemzések és kutatások az érdemi párbeszéd megalapozásához.

Referenciák

Eddigi munkásságunk megismerése.

Tanácsadás

ZÖLD DÖNTÉSEK, CÉLZOTT EREDMÉNYEK

Az egyének, közösségek, és vállalkozások környezeti gondolkodásának alakításával egy új megközelítés bevezetésén és elterjesztésén dolgozunk a döntéshozatalban. Ez a megközelítés nemcsak a gazdasági és társadalmi, hanem a környezetvédelmi aspektusokat is figyelembe veszi.
Óriási potenciált látunk a zöld átalakulásban, és készek vagyunk segíteni ügyfeleinknek, hogy a lehető legnagyobb mértékben használják ki ennek előnyeit. Az első lépés a kihívások és folyamatok jobb megértése annak érdekében, hogy hatékony és fenntartható intézkedéseket javasolhassunk.
Legyen szó stratégiaalkotásról, pályázatok előkészítéséről vagy értékeléséről, tanulmányok készítéséről, célunk a zöld átállásban történő korai részvétel előnyeinek maximális kihasználása

Elemzések, kutatások

MEGALAPOZOTT JAVASLATOK

Segítünk a megalapozott fenntartható és klímabarát szakpolitikai döntéshozatalban. Vállaljuk kutatások, tanulmányok, nemzetközi jó gyakorlatok elemzésének előkészítését, hogy a döntéshozók hatékony és fenntartható döntéseket hozhassanak.

Referenciák

SZAKMAI TAPASZTALAT, ZÖLD GONDOLATOK

A szakmai műhely munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek klímapolitikai és fenntarthatósági tanácsadásban és stratégiaalkotásban a köz- és magánszférában egyaránt. Részt vettek hazai és nemzetközi stratégiák, cselekvési tervek, jogszabályok és projektek megalkotásában, értékelésében.

Széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkeznek mind a magyar, mind a nemzetközi fenntarthatósági szervezetek és személyek körében, így a felmerülő környezeti kihívásokra megalapozott és sokszínű megoldásokat tudnak kínálni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adatvédelem

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kutatásainkkal vagy tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdései merülnének fel, keressen minket bizalommal!