Hogyan kell hazánknak alkalmazkodni a klímaváltozás elkerülhetetlen negatív hatásaihoz? – Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdése vitasorozat
02.20.2022
Szerző: Tibor Schaffhauser

Közeledve a magyarországi parlamenti választásokhoz a Green Policy Center részéről úgy gondoljuk, hogy ahhoz, hogy megalapozottan hozhassunk döntést, fontos meghallgatnunk a különböző álláspontokat a magyar klímapolitika jövőjét illetően. Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdését megvitató sorozatunk második részében hazánk klímaváltozáshoz történő alkalmazkodásáról fogunk beszélgetni.


Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdését megvitató sorozatunk második részében arról fogunk meghívott előadóinkkal beszélgetni, hogy hogyan kellene alkalmazkodnunk a klímaváltozás elkerülhetetlen negatív hatásaihoz. Résztvevők:

  • dr. Pulay Brigitta, környezetpolitikai szakértő;
  • Ada Amon, klímapolitikai főtanácsadó, Budapest Főváros Önkormányzata

A sorozat következő részei:

  • 2022. március 16. Van-e realitása a karbonsemleges energiapolitikának?

A vitasorozat további eseményeivel kapcsolatos információk, mint a felszólalók, helyszínek elérhetők a Green Policy Center honlapján, illetve Facebook és LinkedIn oldalain!


Kapcsolódó bejegyzések

 

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

A Green Policy Center, Magyarország zöld szakmai műhelye téged is vár, hogy csatlakozz az első közösségépítő nyári táborunkhoz 2024 júliusában! Készülj fel egy felejthetetlen élményre, amely amely a kikapcsolódáson túl tele lesz hasznos információkkal, inspirációval, cselekvési lehetőséggel és sok-sok beszélgetéssel hasonló érdeklődési körű táborozókkal.