Trendek és kilátások: esélylatolgatás a hazai környezet- és klímavédelem következő 4 évéről
07.11.2022
Szerző: Tibor Schaffhauser

A 31. Zöld Civil Országos Találkozón Csongrádon tartott „Trendek és kilátások: esélylatolgatás a hazai környezet- és klímavédelem következő 4 évéről” kerekasztal-beszélgetésen vettünk részt, amelynek felvétele elérhető vált.


A 2022-es Zöld Civil Országos Találkozón igazgatónk, Huszár András részt vett a találkozó első panelbeszélgetésében, ahol Sipos Katalinnal a WWF Magyarország igazgatójával és Gyura Gáborral a UN Environment Programme tanácsadójával beszélgettek a magyar zöldpolitika előttünk álló időszakáról. A beszélgetést Czinkóczi Sándor, a 444 újságírója vezette.

A beszélgetés immár meghallgatható a Greenfo.hu – Zöld iránytű a neten podcastján:


Kapcsolódó bejegyzések

 

Klímabajnokok – A Green Policy Center rádióműsora – beszélgetés Salamin Gézával, a Magyar Urbanisztikai Társaság elnökével

Klímabajnokok – A Green Policy Center rádióműsora – beszélgetés Salamin Gézával, a Magyar Urbanisztikai Társaság elnökével

A Green Policy Center “Klímabajnokok” címmel a Mária Rádió frekvenciáin havi rendszerességgel jelentkező rádióműsorában magyarországi vagy magyarokhoz kötődő zöld kérdésekkel foglalkozik beszélgetőpartnerei segítségével. A rádióműsor mostani adásában Salamin Gézával, a Magyar Urbanisztikai Társaság elnökével beszélgettünk.