Portfolio Sustainable World 2022 konferencia
08.17.2022
Szerző: GPC-editor

Idén immár 3. alkalommal, szeptember 6-án kerül megrendezésre a Portfolio Sustainable World 2022, a jövő vállalatainak szóló konferencia, amelynek a Green Policy Center is szakmai partnere.


A fenntarthatóság megkérdőjelezhetetlen súlyát és a gazdasági életbe való betörését néhány éve még érdeklődő tekintetek figyelték, az elmúlt egy év azonban rendkívül gyors alkalmazkodásra bírta rá a gazdaság szereplőit. A geopolitikai események és az energiaválság egyszerre hozott sürgető felismerést, de közben rövid távon újabb akadályokat gördített a klímasemleges működési célok elé.

Részletek és regisztráció

Számos kérdőjellel, aggállyal, de közben lehetőséggel nézünk szembe a következő hónapokban – amelyekkel a szeptember 6-i Sustainable World 2022 konferencián is foglalkozunk. Szó lesz a zöld pénzügyekről, ESG-ről, zöld átállásról, zöld energiáról és zöld közlekedésről, és a jövő vállalatairól, amelyeknél már-már elengedhetetlen, hogy fenntarthatóan működjenek. 

Részletes program


Kapcsolódó bejegyzések

 

A hazai nagy kibocsátók fenntarthatóbbá tétele

A hazai nagy kibocsátók fenntarthatóbbá tétele

A Green Policy Center javaslatokat készít a magyar 2030-as klímapolitikai célok teljesítése érdekében. Az EU Kibocsátás-kereskedelmi Rendszere (EU ETS) jelenlegi hatálya alá tartozó magyarországi létesítményekre vonatkozó javaslatainak bemutatására 2023. január 12-án, csütörtökön, 13:00-kor tartott, másfél órás webinar keretén belül kerül sor.