Portfolio Sustainable World 2022 konferencia
08.17.2022
Szerző: GPC-editor

Idén immár 3. alkalommal, szeptember 6-án kerül megrendezésre a Portfolio Sustainable World 2022, a jövő vállalatainak szóló konferencia, amelynek a Green Policy Center is szakmai partnere.


A fenntarthatóság megkérdőjelezhetetlen súlyát és a gazdasági életbe való betörését néhány éve még érdeklődő tekintetek figyelték, az elmúlt egy év azonban rendkívül gyors alkalmazkodásra bírta rá a gazdaság szereplőit. A geopolitikai események és az energiaválság egyszerre hozott sürgető felismerést, de közben rövid távon újabb akadályokat gördített a klímasemleges működési célok elé.

Részletek és regisztráció

Számos kérdőjellel, aggállyal, de közben lehetőséggel nézünk szembe a következő hónapokban – amelyekkel a szeptember 6-i Sustainable World 2022 konferencián is foglalkozunk. Szó lesz a zöld pénzügyekről, ESG-ről, zöld átállásról, zöld energiáról és zöld közlekedésről, és a jövő vállalatairól, amelyeknél már-már elengedhetetlen, hogy fenntarthatóan működjenek. 

Részletes program


Kapcsolódó bejegyzések

 

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

A Green Policy Center, Magyarország zöld szakmai műhelye téged is vár, hogy csatlakozz az első közösségépítő nyári táborunkhoz 2024 júliusában! Készülj fel egy felejthetetlen élményre, amely amely a kikapcsolódáson túl tele lesz hasznos információkkal, inspirációval, cselekvési lehetőséggel és sok-sok beszélgetéssel hasonló érdeklődési körű táborozókkal.