Magyarország első klímasemlegességi előrehaladási jelentése – bemutató
01.02.2023
Szerző: Tibor Schaffhauser

Magyarország első klímasemlegességi előrehaladási jelentésének nyilvános bemutatására 2023. február 14-én 10:00-kor kerül sor egy online esemény keretében.


Hazánk 2020-ban iktatta törvénybe, hogy 2050-re klímasemlegessé válik. Ennek elérése ugyanakkor nem valósítható meg egyik napról a másikra, több évtizeden keresztül folyamatos elköteleződést és cselekvést igényel. Ahhoz, hogy megfelelő szakpolitikai válaszokat adhassunk, ismernünk kell a kiindulási helyzetet és az éppen zajló folyamatokat. A Green Policy Center álláspontja szerint legfőbb ideje annak, hogy ezeket az információkat tömören, érthetően és szemléletesen a nyilvánosság számára elérhetővé tegyük. 

Magyarország első klímasemlegességi előrehaladási jelentése a különféle kibocsátási trendek bemutatására tesz kísérletet tárgyszerűen, ezáltal informálva a döntéshozókat és tágabb értelemben az egész társadalmat.

Az első klímasemlegességi előrehaladási jelentés nyilvános bemutatására 2023. február 14-én 10:00-kor kerül sor egy online esemény keretében. Az eseményen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztrációt követően küldjük ki a részvételhez szükséges linket az eseményt megelőzően.


Kapcsolódó bejegyzések

 

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

A Green Policy Center, Magyarország zöld szakmai műhelye téged is vár, hogy csatlakozz az első közösségépítő nyári táborunkhoz 2024 júliusában! Készülj fel egy felejthetetlen élményre, amely amely a kikapcsolódáson túl tele lesz hasznos információkkal, inspirációval, cselekvési lehetőséggel és sok-sok beszélgetéssel hasonló érdeklődési körű táborozókkal.