Képzést indítunk projektek zöld menedzsmentjének támogatására!
10.17.2023
Szerző: Tibor Schaffhauser

Az Ön cége is szeretne lépést tartani a fenntarthatósági elvárásokkal? Szeretné tudni, milyen lehetőségek és kötelezettségek vonatkoznak vállalkozására? Új képzésünk ebben nyújt segítséget!


Az Ex Ante Magistra Kft. a Green Policy Centerrel együttműködésben azon projektmenedzserek számára indít most rövid, gyakorlatorientált tréninget, akik érintettek a szervezet projektjeinek előkészítésében és megvalósításában. 

A képzési program célja: A projektmenedzserek számára klímapolitikai, fenntarthatósági támogatástechnikai és szakmai megvalósítási ismeretek elsajátítása és gyakorlati alkalmazása. A „Zöld projektek menedzsmentje” képzés segítséget nyújt a projektmegvalósításban már tapasztalt szakértők számára a tudásuk, portfóliójuk bővítésében, praktikusan alkalmazható módszertanok elsajátításában. 

A képzés tartalma röviden:  

  1. Bevezetés a klímasemlegesség és fenntarthatóság témakörébe (4×45 perc)
  2. Az Európai Unió és Magyarország klímapolitikája és zöld finanszírozási lehetőségek (2×45 perc)
  3. ESG adatkörök és gyakorlati alkalmazásuk (2×45 perc)
  4. Zöld pályázati források (2×45 perc)
  5. Fenntartható vállalati jó gyakorlatok (3×45 perc)
  6. Zöld-projekt-menedzsment (3×45 perc)

A képzés formája: blended learning – hagyományos oktatás személyes jelenléttel, e-learning tananyagokkal kiegészítve  
A képzés időtartama: 2 nap 
A képzés helyszíne: Ex Ante Magistra Kft., 1025 Budapest, Vérhalom u. 33a.  
A képzés időpontja: 2023. november 15. és 2023. november 22. 
A képzés ára: 120.000 Ft + ÁFA 
Jelentkezési határidő: 2023. november 10. 
Fizetési határidő: 2023. november 13. (fizetésre csak a jelentkezést követően, a felületen megadott e-mailre címre küldött értesítés után lesz lehetőség, várható november elejétől) 

Jelentkezni az alábbi felületen keresztül, regisztrációt követően lehetséges:

A felületen történő regisztráció menetéről ide kattintva talál további információt, illetve a képzésről az info@greenpolicycenter.com címen keresztül is szívesen adunk kiegészítő tájékoztatást. 


Kapcsolódó bejegyzések

 

A COP28 klímakonferencia uniós és egyházi prioritások mentén

A COP28 klímakonferencia uniós és egyházi prioritások mentén

A héten ülnek össze ismét a világ kormányainak, civil szervezeteinek és cégeinek képviselői az ENSZ éves kéthetes klímakonferenciájára, hogy értékeljék az eddigi lépéseik eredményességét, megoldást találjanak a klímaváltozás okozta károk kezelésére és javaslatokat tegyenek az ambiciózusabb klímavédelmi lépésekre. Természetesen minden fontos szereplő megfogalmazta már javaslatait, mi pedig ez uniós és pápai álláspontokat vetjük össze a klímakonferencia várható kihívásaival.

A spanyol-belga-magyar elnökségi trió prioritásai zöld szemmel

A spanyol-belga-magyar elnökségi trió prioritásai zöld szemmel

Az európai és magyar sajtóban legutóbb a nemzeti parlamenti választások kapcsán olvashattunk többet Spanyolországról, azonban nem csak ez adhat okot érdeklődésre. Az ország július elsejével vette át az Európai Unió soros elnökségi tisztségét. Ez magyar szempontból amiatt is érdekes, mert ezzel megkezdődött a spanyol-belga-magyar 18 hónapos elnökségi trió első szemesztere. Mire számíthatunk zöldpolitikai szempontokból a magyar elnökségben 2024-ben kicsúcsosodó programban?