Képzést indítunk projektek zöld menedzsmentjének támogatására!
10.17.2023
Szerző: Tibor Schaffhauser

Az Ön cége is szeretne lépést tartani a fenntarthatósági elvárásokkal? Szeretné tudni, milyen lehetőségek és kötelezettségek vonatkoznak vállalkozására? Új képzésünk ebben nyújt segítséget!


Az Ex Ante Magistra Kft. a Green Policy Centerrel együttműködésben azon projektmenedzserek számára indít most rövid, gyakorlatorientált tréninget, akik érintettek a szervezet projektjeinek előkészítésében és megvalósításában. 

A képzési program célja: A projektmenedzserek számára klímapolitikai, fenntarthatósági támogatástechnikai és szakmai megvalósítási ismeretek elsajátítása és gyakorlati alkalmazása. A „Zöld projektek menedzsmentje” képzés segítséget nyújt a projektmegvalósításban már tapasztalt szakértők számára a tudásuk, portfóliójuk bővítésében, praktikusan alkalmazható módszertanok elsajátításában. 

A képzés tartalma röviden:  

  1. Bevezetés a klímasemlegesség és fenntarthatóság témakörébe (4×45 perc)
  2. Az Európai Unió és Magyarország klímapolitikája és zöld finanszírozási lehetőségek (2×45 perc)
  3. ESG adatkörök és gyakorlati alkalmazásuk (2×45 perc)
  4. Zöld pályázati források (2×45 perc)
  5. Fenntartható vállalati jó gyakorlatok (3×45 perc)
  6. Zöld-projekt-menedzsment (3×45 perc)

A képzés formája: blended learning – hagyományos oktatás személyes jelenléttel, e-learning tananyagokkal kiegészítve  
A képzés időtartama: 2 nap 
A képzés helyszíne: Ex Ante Magistra Kft., 1025 Budapest, Vérhalom u. 33a.  
A képzés időpontja: 2023. november 15. és 2023. november 22. 
A képzés ára: 120.000 Ft + ÁFA 
Jelentkezési határidő: 2023. november 10. 
Fizetési határidő: 2023. november 13. (fizetésre csak a jelentkezést követően, a felületen megadott e-mailre címre küldött értesítés után lesz lehetőség, várható november elejétől) 

Jelentkezni az alábbi felületen keresztül, regisztrációt követően lehetséges:

A felületen történő regisztráció menetéről ide kattintva talál további információt, illetve a képzésről az info@greenpolicycenter.com címen keresztül is szívesen adunk kiegészítő tájékoztatást. 


Kapcsolódó bejegyzések

 

Klímaváltozás és biztonság Magyarországon – szakpolitikai javaslatok

Klímaváltozás és biztonság Magyarországon – szakpolitikai javaslatok

A Klímaváltozás és biztonság Magyarországon című projektünk keretében áttekintettük és értékeltük azokat a környezeti kihívásokat, amelyek kezelésére hazánk jelenleg még nem készült fel megfelelően, vagy amelyek közép- és/vagy hosszú távon válhatnak biztonsági kihívásokká, amennyiben nem teszünk ellenük időben. Ezek kezelésére a projekt keretében szakpolitikai javaslatokat is megfogalmaztunk.

Az EU kétéves klímadiplomáciai tervei – elegendők-e a nemzetközi klímavédelmi törekvések beindítására?

Az EU kétéves klímadiplomáciai tervei – elegendők-e a nemzetközi klímavédelmi törekvések beindítására?

A nemrég zárult koppenhágai miniszteri csúcsra készülve az európai külügyminiszterek elfogadták az EU nemzetközi klímadiplomáciáját meghatározó zöld diplomáciáról szóló következtetéseit, amellyel az a célja, hogy előre vigye a tavalyi dubaji klímacsúcson elfogadott nemzetközi vállalásokat. Miért fontos a klímaváltozás elleni fellépésben a zöld diplomácia és elegendők lesznek-e az EU által azonosított intézkedések a globális klímavédelmi törekvések felfuttatására?

Válaszúton az energia-, klíma- és agrárpolitika az Európai Unióban – beszámoló

Válaszúton az energia-, klíma- és agrárpolitika az Európai Unióban – beszámoló

Válaszúton az energia-, klíma- és agrárpolitika az Európai Unióban címmel szervezett eseményt a Green Policy Center szakmai műhely és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Eötvös József Kutatóközpont (EJKK) Európa Stratégia Kutatóintézete (ESK) március 21-én, az NKE Ludovika Szárnyépület John Lukacs Társalgójában. A beszélgetés során az Európai Parlamenti választásokra készülve a főbb szakpolitikai kihívásokról, a gazdaság és társadalom zöld ambícióiról és a zöld átállás további lehetőségeiről egyeztettek a kormányzat, civil szféra és az ipar szakértői.