Magyarország Második Klímasemlegességi Előrehaladási Jelentésének bemutatója
11.10.2023
Szerző: Tibor Schaffhauser

Magyarország Második Klímasemlegességi Előrehaladási Jelentése a különféle kibocsátási trendek bemutatására tesz kísérletet tárgyszerűen, ezáltal informálva a döntéshozókat és tágabb értelemben az egész társadalmat 2023. november 30-án 10 órától.


Hazánk 2020-ban iktatta törvénybe, hogy 2050-re klímasemlegessé válik. Ennek elérése ugyanakkor nem valósítható meg egyik napról a másikra, több évtizeden keresztül folyamatos elköteleződést és cselekvést igényel. Ahhoz, hogy megfelelő szakpolitikai válaszokat adhassunk, ismernünk kell a kiindulási helyzetet és az éppen zajló folyamatokat. A Green Policy Center álláspontja szerint legfőbb ideje annak, hogy ezeket az információkat tömören, érthetően és szemléletesen a nyilvánosság számára elérhetővé tegyük.

Magyarország Második Klímasemlegességi Előrehaladási Jelentése a különféle kibocsátási trendek bemutatására tesz kísérletet tárgyszerűen, ezáltal informálva a döntéshozókat és tágabb értelemben az egész társadalmat.

A Második Klímasemlegességi Előrehaladási Jelentés bemutatójára 2023. november 30-án 10 órától kerül sor egy online esemény keretében. Az eseményen a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött:


Kapcsolódó bejegyzések