Segítünk a megalapozott döntéshozatalban. Személyre szabott tanácsadással is támogatjuk a köz- és magánszféra szereplőit hazánk klímasemleges és fenntartható társadalmi-gazdasági átalakításában.

 

Tanácsadás

ZÖLD DÖNTÉSEK, CÉLZOTT EREDMÉNYEK

Új megközelítés bevezetésén és elterjesztésén dolgozunk a döntéshozatalban, amely átalakítja az egyének, közösségek, és vállalkozások környezeti gondolkodását. Ez a megközelítés nemcsak a gazdasági és társadalmi, hanem a környezetvédelmi aspektusokat is figyelembe veszi. Fontosnak tartjuk, hogy a zöld látszatmegoldások (greenwashing) helyett valódi eredményeket elérő javaslatokat adjunk.
Óriási potenciált látunk a zöld átalakulásban, és készek vagyunk segíteni ügyfeleinknek, hogy a lehető legnagyobb mértékben használják ki ennek előnyeit. Az első lépés a kihívások és folyamatok jobb megértése annak érdekében, hogy hatékony és fenntartható intézkedéseket javasolhassunk.
Legyen szó stratégiaalkotásról, pályázatok előkészítéséről vagy értékeléséről, tanulmányok készítéséről, célunk a zöld átállásban történő korai részvétel előnyeinek maximális kihasználása.

Projektfinanszírozás

KLÍMAVÉDELEMMEL KAPCSOLATOS PROJEKTEK TÁMOGATÁSA

Támogatjuk, hogy a zöld gazdasági és társadalmi átállást elősegítő, klímavédelemmel kapcsolatos projektek európai uniós forrásokhoz jussanak. Segítünk az előremutató ötletek koncepciókká, majd pályázatokká alakításában.

Az éppen aktuálisian elérhető forrásokról további információkat ezen a linken találhat.

Elemzések, kutatások

MEGALAPOZOTT JAVASLATOK

Segítünk a megalapozott fenntartható és klímabarát szakpolitikai és üzleti döntéshozatalban. Vállaljuk kutatások, tanulmányok, nemzetközi jó gyakorlatok stb. elemzésének elkészítését, összefoglalását és értelmezését.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kutatásainkkal vagy tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdései merülnének fel, keressen minket bizalommal!