Szolgáltatások

Szakpolitikai elemzés, tanácsadás

Új megközelítés bevezetésén és elterjesztésén dolgozunk a döntéshozatalban, amely átalakítja az egyének, közösségek, és vállalkozások környezeti gondolkodását. Ez a megközelítés nemcsak a gazdasági és társadalmi, hanem a környezetvédelmi aspektusokat is figyelembe veszi. Fontosnak tartjuk, hogy a zöld látszatmegoldások (greenwashing) helyett valódi eredményeket elérő javaslatokat adjunk.

Pályázati szolgáltatások, projektmenedzsment

Támogatjuk, hogy a zöld gazdasági és társadalmi átállást elősegítő, klímavédelemmel kapcsolatos projektek európai uniós forrásokhoz jussanak. Segítünk az előremutató ötletek koncepciókká, majd pályázatokká alakításában.

Fenntarthatósági jelentések

ESG, DNSH, CSRD… különféle mozaikszavak, amelyek egyre fontosabbá válnak minden gazdálkodó szervezet számára, mivel napjainkban egy vállalat pénzügyi sikeressége mellett egyre nagyobb teret kap az is, hogy mennyire fenntartható a működése, befektetései, stratégiái.

ETS tanácsadás

Az EU ETS az éghajlatváltozás elleni küzdelem uniós politikájának sarokköve, és kulcsfontosságú eszköze az üvegházhatású gázok kibocsátásának költséghatékony csökkentésében. Ez a világ első jelentős szén-dioxid-piaca, és továbbra is a legnagyobb.

Zöld projektmenedzsment képzés

A képzési program célja a résztvevők számára klímapolitikai, fenntarthatósági támogatástechnikai és szakmai megvalósítási ismeretek elsajátítása és gyakorlati alkalmazása. A „Zöld projektek menedzsmentje” képzés segítséget nyújt a projektmegvalósításban már tapasztalt szakértők számára a tudásuk, portfóliójuk bővítésében, praktikusan alkalmazható módszertanok elsajátításában.

Ökoreziliencia workshop

Milyen érzések vannak benned bolygónk és az emberiség jövőjével, a klímaváltozással és más környezeti problémákkal kapcsolatban? Szeretnéd, ha céged, munkahelyed, vagy az általad vezetett csapat jobban felkészülne a külvilág elkerülhetetlen változásaira? Érdekel, milyen lehetőségek vannak arra, hogy szorongás helyett a cselekvést válaszd, válasszátok? Többet szeretnél tudni arról, hogyan tudnál új, fenntartható szokásokat kialakítani a mindennapokban? Ökoreziliens céget, szervezetet építenél, vezetnél, de nem tudod hol kezdj neki, mert túl sok ellentmondó információt találsz a témával kapcsolatban?