Sajtótájékoztató – Zöld választási attitűdök a bizonytalanok körében közvéleménykutatás eredményeinek bemutatása
03.06.2022
Szerző: Tibor Schaffhauser

Ezúton szeretnénk meghívni a Green Policy Center megbízásából a Závecz Research által készített reprezentatív közvéleménykutatás eredményeinek bemutatására, amely az országgyűlési választások előtt vizsgálta a zöld attitűdöket a bizonytalan választók körében.


Közeledve a magyarországi parlamenti választásokhoz a Green Policy Center részéről úgy gondoljuk, hogy ahhoz, hogy megalapozottan hozhassunk döntést, fontos meghallgatnunk a különböző álláspontokat a magyar klímapolitika jövőjét illetően. Annak érdekében, hogy a választáson induló pártok és jelöltek tisztában legyenek a választók zöld attitűdjével azért kérte fel szakmai műhelyünk a Závecz Research-öt egy reprezentatív közvéleménykutatás elkészítésére, amelynek eredményeit egy online sajtótájékoztató keretében ismertetjük.

A sajtótájékoztatóra online formában kerül sor 2022. március 10-én csütörtökön 10 órakor a Green Policy Center és a Závecz Research munkatársainak részvételével.

Részt venni ezen a linken lehetséges.


Kapcsolódó bejegyzések

 

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

A Green Policy Center a Cambridge Econometrics-szel együttműködésben idén is megrendezi a Klímasemleges Magyarország 2050 Konferenciát 2023. június 1-jén! A konferencia célja a 2050-es klímasemlegességi cél eléréséhez szükséges mítoszok lerombolása.

A magyar Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv zöld megvalósítása

A magyar Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv zöld megvalósítása

Hazánk Helyreállítási és Ellenállóképességi Terve (RRP) komoly lehetőséget jelent Magyarország zöldítésére. A magyar RRP zöld komponenseinek hatékonyabb átültetésének támogatására a Green Policy Center egy négyrészes eseménysorozatot indít ágazati szakértők bevonásával 2023 májusában.