Sajtótájékoztató – Zöld választási attitűdök a bizonytalanok körében közvéleménykutatás eredményeinek bemutatása
03.06.2022
Szerző: Tibor Schaffhauser

Ezúton szeretnénk meghívni a Green Policy Center megbízásából a Závecz Research által készített reprezentatív közvéleménykutatás eredményeinek bemutatására, amely az országgyűlési választások előtt vizsgálta a zöld attitűdöket a bizonytalan választók körében.


Közeledve a magyarországi parlamenti választásokhoz a Green Policy Center részéről úgy gondoljuk, hogy ahhoz, hogy megalapozottan hozhassunk döntést, fontos meghallgatnunk a különböző álláspontokat a magyar klímapolitika jövőjét illetően. Annak érdekében, hogy a választáson induló pártok és jelöltek tisztában legyenek a választók zöld attitűdjével azért kérte fel szakmai műhelyünk a Závecz Research-öt egy reprezentatív közvéleménykutatás elkészítésére, amelynek eredményeit egy online sajtótájékoztató keretében ismertetjük.

A sajtótájékoztatóra online formában kerül sor 2022. március 10-én csütörtökön 10 órakor a Green Policy Center és a Závecz Research munkatársainak részvételével.

Részt venni ezen a linken lehetséges.


Kapcsolódó bejegyzések

 

Szektorális javaslatcsomag a 2030-as magyar klímacélok teljesítése érdekében

Szektorális javaslatcsomag a 2030-as magyar klímacélok teljesítése érdekében

A Green Policy Center javaslatokat készít az épületek, a közlekedés, a hulladékgazdálkodás a mezőgazdaság, az erdészet, illetve a kis ipari és energiatermelő létesítmények üvegházhatásúgáz-kibocsátásainak csökkentésére, amelyet október 27-én, 15.00-16.00 között rendezett online rendezvényünkön mutatunk be.