Van-e realitása a karbonsemleges energiapolitikának? – Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdése vitasorozat
03.07.2022
Szerző: Tibor Schaffhauser

Közeledve a magyarországi parlamenti választásokhoz a Green Policy Center részéről úgy gondoljuk, hogy ahhoz, hogy megalapozottan hozhassunk döntést, fontos meghallgatnunk a különböző álláspontokat a magyar klímapolitika jövőjét illetően. Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdését megvitató sorozatunk harmadik részében arról fogunk beszélgetni, hogy van-e realitása a karbonsemleges energiapolitikának Magyarországon?


A vitasorozat harmadik és utolsó eseményére 2022. március 16-án 18:00-kor kerül sor a Kossuth Klubban. Az esemény résztvevői:

  • Kaderják Péter (Zéró Karbon Központ),
  • Munkácsy Béla (ELTE TTK)
  • Moderátor: Nagy Károly András (Karátson Gábor Kör)

A vitasorozat további eseményeivel kapcsolatos információk, mint a felszólalók, helyszínek elérhetők a Green Policy Center honlapján, illetve Facebook és LinkedIn oldalain!


Kapcsolódó bejegyzések

 

Sustainable World 2023 – a jövő vállalata konferencia

Sustainable World 2023 – a jövő vállalata konferencia

Szakmai partnerségünkkel valósul meg szeptember 12-én immár 4. alkalommal a Sustainable World 2023 – A jövő vállalata konferencia,  amihez idén a minden eddiginél exkluzívabb helyszínt a Nemzeti Táncszínház biztosítja Budapesten.

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

A Green Policy Center a Cambridge Econometrics-szel együttműködésben idén is megrendezi a Klímasemleges Magyarország 2050 Konferenciát 2023. június 1-jén! A konferencia célja a 2050-es klímasemlegességi cél eléréséhez szükséges mítoszok lerombolása.