Van-e realitása a karbonsemleges energiapolitikának? – Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdése vitasorozat
03.07.2022
Szerző: Tibor Schaffhauser

Közeledve a magyarországi parlamenti választásokhoz a Green Policy Center részéről úgy gondoljuk, hogy ahhoz, hogy megalapozottan hozhassunk döntést, fontos meghallgatnunk a különböző álláspontokat a magyar klímapolitika jövőjét illetően. Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdését megvitató sorozatunk harmadik részében arról fogunk beszélgetni, hogy van-e realitása a karbonsemleges energiapolitikának Magyarországon?


A vitasorozat harmadik és utolsó eseményére 2022. március 16-án 18:00-kor kerül sor a Kossuth Klubban. Az esemény résztvevői:

  • Kaderják Péter (Zéró Karbon Központ),
  • Munkácsy Béla (ELTE TTK)
  • Moderátor: Nagy Károly András (Karátson Gábor Kör)

A vitasorozat további eseményeivel kapcsolatos információk, mint a felszólalók, helyszínek elérhetők a Green Policy Center honlapján, illetve Facebook és LinkedIn oldalain!


Kapcsolódó bejegyzések

 

Szektorális javaslatcsomag a 2030-as magyar klímacélok teljesítése érdekében

Szektorális javaslatcsomag a 2030-as magyar klímacélok teljesítése érdekében

A Green Policy Center javaslatokat készít az épületek, a közlekedés, a hulladékgazdálkodás a mezőgazdaság, az erdészet, illetve a kis ipari és energiatermelő létesítmények üvegházhatásúgáz-kibocsátásainak csökkentésére, amelyet október 27-én, 15.00-16.00 között rendezett online rendezvényünkön mutatunk be.