Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia
05.18.2022
Szerző: Tibor Schaffhauser

A Green Policy Center az Egyensúly Intézettel együttműködésben idén is megrendezi a Klímasemleges Magyarország 2050 Konferenciát 2022. június 3-án! A konferencia célja a 2050-es klímasemlegességi cél társadalmi, gazdasági és politikai konszenzusának erősítése, az igazságos átmenet legfontosabb kérdéseinek megvitatása és a különböző érintett felek közötti rendszeres párbeszéd kialakításához való hozzájárulás.

Az eseményen a következő témákkal várjuk a résztvevőket:

  •  Az orosz-ukrán háború hatása a magyar energiapolitika jövőjére
  •  A hazai ipar klímasemleges átalakulásának perspektívái
  •  Zöld munkahelyek az igazságos átmenet támogatására
  •  Szakmai javaslatok előkészítése Magyarország klímapolitikájának jövőjéről

A konferencia idén hibrid módon kerül megrendezésre: élőben a Corvinus Egyetem 3-as előadójában (Fővám téri épület, földszint) lehet részt venni, illetve az eseményt online is lehetséges követni!

További információk a www.klimasemlegesseg2050.hu honlapon!


Kapcsolódó bejegyzések

 

Sustainable World 2023 – a jövő vállalata konferencia

Sustainable World 2023 – a jövő vállalata konferencia

Szakmai partnerségünkkel valósul meg szeptember 12-én immár 4. alkalommal a Sustainable World 2023 – A jövő vállalata konferencia,  amihez idén a minden eddiginél exkluzívabb helyszínt a Nemzeti Táncszínház biztosítja Budapesten.

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

A Green Policy Center a Cambridge Econometrics-szel együttműködésben idén is megrendezi a Klímasemleges Magyarország 2050 Konferenciát 2023. június 1-jén! A konferencia célja a 2050-es klímasemlegességi cél eléréséhez szükséges mítoszok lerombolása.