Magyarország Első Klímaalkalmazkodási Előrehaladási Jelentése – Bemutató
09.04.2023
Szerző: Tibor Schaffhauser

Magyarország Első Alkalmazkodási Előrehaladási Jelentésének bemutatójára 2023. szeptember 14-én 10 órától kerül sor online.


A Green Policy Center a magyar ÜHG kibocsátásokkal foglalkozó Klímasemlegességi Előrehaladási Jelentése után egy újabb nagy vállalkozásba fogott. Ezúttal arra teszünk kísérletet, hogy az éghajlatváltozási szakpolitikák másik nagy területét, az éghajlatváltozás elkerülhetetlen hatásaihoz történő alkalmazkodás folyamatát is nyomon kövessük Magyarország esetében.

Szeretnénk, ha a magyarországi alkalmazkodási cselekvés, avagy nem cselekvés láthatóbbá, érthetőbbé és követhetőbbé válna. Ez az első jelentés egy rövid magyar helyzetkép bemutatására törekszik, hogy aztán a következő évek jelentései mutassák be azt, hogy vajon a jó irányba mozdultunk-e el.

Magyarország Első Alkalmazkodási Előrehaladási Jelentésének bemutatójára 2023. szeptember 14-én 10 órától kerül sor online. Az eseményen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztrációt követően küldjük ki a részvételhez szükséges linket az eseményt megelőzően.


Kapcsolódó bejegyzések

 

Sustainable World 2023 – a jövő vállalata konferencia

Sustainable World 2023 – a jövő vállalata konferencia

Szakmai partnerségünkkel valósul meg szeptember 12-én immár 4. alkalommal a Sustainable World 2023 – A jövő vállalata konferencia,  amihez idén a minden eddiginél exkluzívabb helyszínt a Nemzeti Táncszínház biztosítja Budapesten.

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

Klímasemleges Magyarország 2050 Konferencia

A Green Policy Center a Cambridge Econometrics-szel együttműködésben idén is megrendezi a Klímasemleges Magyarország 2050 Konferenciát 2023. június 1-jén! A konferencia célja a 2050-es klímasemlegességi cél eléréséhez szükséges mítoszok lerombolása.

A magyar Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv zöld megvalósítása

A magyar Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv zöld megvalósítása

Hazánk Helyreállítási és Ellenállóképességi Terve (RRP) komoly lehetőséget jelent Magyarország zöldítésére. A magyar RRP zöld komponenseinek hatékonyabb átültetésének támogatására a Green Policy Center egy négyrészes eseménysorozatot indít ágazati szakértők bevonásával 2023 májusában.