A TERMÉSZET KÖNYVÉNEK ÚJRANYITÁSA – klímapolitikai tanulmánysorozat I.
09.02.2020
Szerző: Green Policy Center

A Green Policy Center a keresztény-konzervatív értékrend és az éghajlatváltozás elleni fellépés közötti kapcsolatról szóló tanulmánysorozat közreadását készíti elő, amelynek első nyilvános – online – eseményére 2020. szeptember 28-án 18:00-kor kerül sor.

Regisztrálni az alábbi linken lehet:


https://forms.gle/KjudWjVuy6QAehHs6

A Green Policy Center a fenntarthatóság és klímaváltozás témáiról szóló átfogó párbeszéd ösztönzésének szándékával 2020 ősztől kezdve egy tanulmánysorozat elkészítését és publikálását tervezi. A tanulmánysorozat célja, hogy olyan elemzések szülessenek, amelyek megvizsgálják a keresztény-konzervatív filozófia, értékrend és a környezet- és klímavédelem közötti összefüggéseket is annak érdekében, hogy Magyarország közép- és hosszútávú nemzeti céljai, így a 2050-es klímasemlegességi cél is elérhető legyen.

A szakmai műhelyünk által szervezett első nyilvános online eseményre 2020. szeptember 28-án, hétfőn 18:00 órai kezdettel kerül sor. A tanulmány szerzője Dr. Bartus Gábor, környezetgazdász, egyetemi adjunktus, beszélgetőpartnerei pedig Dr. Huszár András, a Green Policy Center vezetője és Csite András, a Hétfa Kutatóintézet ügyvezetője lesznek. A tanulmány címe pedig “A szép és a hasznos védelmében – A természet megőrzésének konzervatív útja”.

Az eseményen részt venni az alábbi linken lehet:


https://meet.google.com/ohw-xeek-hai

Kapcsolódó bejegyzések