A TERMÉSZET KÖNYVÉNEK ÚJRANYITÁSA – klímapolitikai tanulmánysorozat III. rész
11.25.2020
Szerző: Tibor Schaffhauser

A Green Policy Center a konzervatív értékrend és az éghajlatváltozás elleni fellépés közötti kapcsolatról szóló tanulmánysorozatának következő nyilvános – online – eseményére 2020. december 2-án 18:00-kor kerül sor Domaniczky Orsolya politológus, nemzetközi kapcsolatok és környezetpolitikai szakértő „Környezetvédelem, mint hazaszeretet” című tanulmányának bemutatásával.

A Green Policy Center a fenntarthatóság és klímaváltozás témáiról szóló átfogó párbeszéd ösztönzésének szándékával 2020 ősztől kezdve egy tanulmánysorozat publikálását kezdte meg. A tanulmánysorozat célja, hogy olyan elemzések szülessenek, amelyek megvizsgálják a keresztény-konzervatív filozófia, értékrend és a környezet- és klímavédelem közötti összefüggéseket is annak érdekében, hogy Magyarország közép- és hosszútávú nemzeti céljai, így a 2050-es klímasemlegességi cél is elérhető legyen.

A következő eseményre 2020. december 2-án, szerdán 18:00 órai kezdettel kerül sor.

A sorozatban harmadik tanulmány szerzője Domaniczky Orsolya, politológus, nemzetközi kapcsolatok és környezetpolitikai szakértő, beszélgetőpartnerei pedig Filippov Gábor, az Egyensúly Intézet kutatási igazgatója és Dr. Huszár András, a Green Policy Center vezetője lesznek. A tanulmány címe pedig “Környezetvédelem, mint hazaszeretet”.

Az eseményen részt venni az alábbi linkeken lehetséges:

Kapcsolódó bejegyzések