Válaszúton az energia-, klíma- és agrárpolitika az Európai Unióban
03.11.2024
Szerző: Tibor Schaffhauser

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Európa Stratégia Kutatóintézete és a Green Policy Center workshopot szervez 2024. március 21-én „Válaszúton az energia-, klíma- és agrárpolitika az Európai Unióban” címmel.


Az idei Európai Parlamenti választások akár új erőviszonyokat és más vezetésű Bizottságot is hozhatnak, amely kihatással lehet az Európai Zöld Megállapodás jövőjére. Az EU és tagállamai vállalták a klímasemlegesség elérését 2050-re, amelyhez már rövid-távú célokat is kitűztek, miközben a közép-távúak már egyeztetés alatt állnak. Mi várható így az EU energia-, klíma- és agrárpolitikájában? Erről fogunk beszélgetni meghívott vendégeinkkel 2024. március 21-én 16 órától.

A rendezvény időpontja: 2024. március 21. (csütörtök) 16:00-17:30

A rendezvény időpontja: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Szárnyépület, John Lukacs Társalgó (1083 Budapest, Ludovika tér 1.)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:


Kapcsolódó bejegyzések

 

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

A Green Policy Center, Magyarország zöld szakmai műhelye téged is vár, hogy csatlakozz az első közösségépítő nyári táborunkhoz 2024 júliusában! Készülj fel egy felejthetetlen élményre, amely amely a kikapcsolódáson túl tele lesz hasznos információkkal, inspirációval, cselekvési lehetőséggel és sok-sok beszélgetéssel hasonló érdeklődési körű táborozókkal.