Ki fizesse az ambiciózus klímapolitika költségeit? – Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdése vitasorozat
02.01.2022
Szerző: Tibor Schaffhauser

Közeledve a magyarországi parlamenti választásokhoz a Green Policy Center részéről úgy gondoljuk, hogy ahhoz, hogy megalapozottan hozhassunk döntést, fontos meghallgatnunk a különböző álláspontokat a magyar klímapolitika jövőjét illetően. Magyarország három legfontosabb zöldpolitikai kérdését megvitató sorozatunk első részében a klímapolitika költségeiről fogunk beszélgetni.


A vitasorozat első eseményére 2022. február 16-án 17:00-kor kerül sor a Kossuth Klubban. Az esemény résztvevői Felsmann Balázs, a Budapesti Corvinus Egyetem intézetvezetője és a Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont kutató főmunkatársa; Büttl Ferenc, a Megújuló Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke; valamint Aszódi Attila, egyetemi tanár, TTK BME Nukleáris Technikai Intézet.

A sorozat következő részei:

  • 2022. március 2. Hogyan kell hazánknak alkalmazkodni a klímaváltozás elkerülhetetlen negatív hatásaihoz?
  • 2022. március 16. Van-e realitása a karbonsemleges energiapolitikának?

A vitasorozat további eseményeivel kapcsolatos információk, mint a felszólalók, helyszínek elérhetők a Green Policy Center honlapján, illetve Facebook és LinkedIn oldalain!


Kapcsolódó bejegyzések

 

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

Indulj el a “zöld utadon” a Green Policy Center közösségépítő nyári táborával!

A Green Policy Center, Magyarország zöld szakmai műhelye téged is vár, hogy csatlakozz az első közösségépítő nyári táborunkhoz 2024 júliusában! Készülj fel egy felejthetetlen élményre, amely amely a kikapcsolódáson túl tele lesz hasznos információkkal, inspirációval, cselekvési lehetőséggel és sok-sok beszélgetéssel hasonló érdeklődési körű táborozókkal.